Coaching

De snelste en meest effectieve methode om als professional  te groeien is coaching.

Je coach stimuleert je om nieuwe inzichten te ontwikkelen en gedrag te oefenen waardoor je meer bereikt . Zo behaal je gemakkelijker, sneller en beter je doelen.

Je probleemoplossend vermogen wordt beter. Je daadkracht zal sterk toenemen. Je wordt meer herkenbaar en helder voor je collega’s en leidinggevenden.

Het is een proces van anders denken en ervaren naar anders doen. Zo word je gestimuleerd om je gevoel beter te begrijpen en te benutten terwijl jij je verder ontwikkelt.

3 mogelijkheden

1. Individuele coaching

Door 'een op een' te werken ontdek je nieuwe inzichten in werk- of privé-situaties. Je nieuwe inzichten helpen je om meer oplossingsgericht bezig te zijn. Zo doe je meer ervaring op om beter om te gaan met uitdagende taken en situaties. Je zult vaker ervaren dat je in een flow komt waarin je werkzaamheden soepeler verlopen.

Wandelend coachen 

Individuele coaching kan ook wandelend in een mooi natuurgebied, bijvoorbeeld in een bos of aan het strand. Naast het coachen heb je dan meteen profijt van de vele positieve effecten van de natuur op je gezondheid (onder meer versterking immuunsysteem, verlaging bloeddruk en meer).

Haal het beste uit jezelf!

Benieuwd wat je voor jezelf kan doen?

2. Team coaching

Het team wordt gecoacht op het meer effectief samenwerken vanuit een veilige en open sfeer waarin vertrouwen, veiligheid en het plezier in het werk centraal staan. Het optimaal maken van de het teamklimaat door helderheid in doelen, rollen en samenwerking zijn onder meer speerpunten.

Haal het beste uit je team!

Benieuwd wat je voor je team kan betekenen?

3. Manager als coach

Als coachend manager help je de mensen om meer grip op hun werk te krijgen. Het concreet oefenen in de training van eigen praktijksituaties blijkt heel waardevol te zijn.
Na afloop van de training ben je in staat om je medewerkers naar een volgend niveau te brengen door je nieuwe inzichten en praktisch tools die jij in de training hebt geoefend.

Coach je mensen naar het beste

Benieuwd wat je voor de ander kunt betekenen?

Coaching werkthema’s

1. omgaan met grote werkdruk
2. inzicht in eigen functioneren
3. persoonlijke sterkte-/zwakte analyse
4. optimaliseren van het zelfvertrouwen
5. denk- en gedragspatronen zien en veranderen
6. effectief en helder communiceren
7. beperkende overtuigingen zien en veranderen
8. balans werk en privé
9. van hindernissen naar kansen
10. hulp vragen en bieden
11. doelen wegen en bijstellen

Coach je mensen naar het beste

Benieuwd naar een op maat gemaakt traject?