Personal power

Jouw unieke leven biedt veel openingen voor nieuw geluk, je vele mogelijkheden, samen gaan we die ontdekken. Door je zelfkennis te vergroten ontdek je jouw verborgen potentieel.
In welke situaties wil je vrijer zijn en hoe kun je dat doen? Jouw oplossingen zijn binnen handbereik, dat gaan we je laten ervaren.
Stapsgewijs ontwikkel je nieuwe inzichten en methodes die passend zijn voor jouw leven
Je leert meer effectief gedrag aan. Het belangrijkste is dat je bereid bent om de weg naar een gelukkiger leven in te slaan en bereid bent hier gericht aan te werken. Eenmaal aan de slag merk je dat je leven gemakkelijker wordt en dat je met meer plezier leeft.

Personal power individueel

In 'een op een' situatie werken we samen met je aan je persoonlijke mentale kracht. Stapsgewijs en op een praktische en heldere manier die precies bij je aansluit. Zo werk je aan de kwalitatieve verbetering van je leven. Via praktijkopdrachten oefen je nieuwe manieren van denken en handelen.

Je merkt dat er al snel merkbare verbeteringen optreden. Zo ben je gemotiveerd om door te gaan. Je bepaalt je eigen tempo en de doelen die je wilt bereiken. Je werkt onder meer met het zelfhulpboek en de cd Zelfvertrouwen in zeven stappen van drs. Ronald Rupp.

Haal het beste uit jezelf!

Hoe ga jij krachtiger worden?

Personal power groepstraining

In de praktijk blijkt het waardevol te zijn om van meerdere deelnemers en de trainer tips en adviezen te krijgen. Je krijgt ook gerichte opdrachten mee om thuis of op het werk te oefenen tussen de verschillende dagen.

In een groep (maximaal 8 personen) werk je aan persoonlijke groei door middel van opdrachten en oefensituaties op maat. Je gaat actief aan het werk en kijkt naar je eigen gedrag en hoe je in je voordeel kunt veranderen.

Haal het beste uit je team!

Benieuwd naar wat jij voor je team kan betekenen?

Personal power werkthema’s

1. denk- en gedragspatronen herkennen en veranderen
2. zelfinzicht vergroten en volgen eigen koers
3. zelfbewustzijn versterken
4. zelfvertrouwen vergroten
5. zelfacceptatie verbreden
6. verdiepen van mensenkennis
7. emoties benutten en waarderen
8. eigen flow vinden en volgen
9. verhelderen eigen kwaliteiten, intenties en waarden
10. omgaan met spanning en stress
11. balans werken en ontspannen

Haal het beste uit je jezelf!

Benieuwd naar een op maat gemaakt traject?